ZZP

Ben jij zzp’er in de zorg en op zoek naar opdrachten? Ook voor jou is Operando er! Onze missie is om vanuit onze identiteit een antwoord te bieden op de tekorten waar zorgorganisaties mee te maken hebben. Komt jouw missie daarmee overeen? Dan komen we graag met je in contact, om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.

Door met Operando samen te werken kun jij genieten die de vrijheid van het ondernemer zijn met zich meebrengt, zonder de stress die je kunt hebben bij het vinden van opdrachten… Want die klus hebben wij al voor je geklaard! Jij hoeft alleen nog je keuze te maken uit het aanbod en dan kun je gaan doen wat je het liefste doet: zorgen!

Laatst zei ik nog tegen mijn vriend: wat zijn dat toch allemaal lieve meiden bij Operando, altijd geïnteresseerd, een kaartje, een appje, een mailtje, alles doen ze altijd zo netjes en met zoveel liefde. Daarom ben ik ook zo blij dat ik met Operando samenwerk! Als ZZP’er is het fijn werken: mijn diensten worden in het systeem ingevoerd en ik stuur elke week een factuur. Deze worden ook altijd netjes en snel in behandeling genomen. Operando is ook heel secuur in bijvoorbeeld de facturen, als er te weinig of te veel is gerekend, vragen ze dit altijd even na. Eigenlijk heb je heel veel vrijheid en de mogelijkheid om veel en afwisselend te werken. Ik ben bij Operando terecht gekomen door een vriendin, en heb er nog geen dag spijt van gehad, de voordelen zijn ook dat ze makkelijk bereikbaar zijn, stel dat er iets is, kun je altijd terecht voor vragen. Ik ben super blij met jullie en ik denk iedereen wel die via jullie werkt! Jullie staan altijd overal voor klaar, en dat is echt een heel fijn gevoel met dit werk!

‘Als zzp’er is het fijn werken: mijn diensten worden in het systeem ingevoerd en ik stuur elke week een factuur.’

Is het zelfstandig ondernemen nieuw voor je? Geen probleem, wij weten hier alles van en denken graag met je mee zodat ook jij binnen no time als professionele zzp’er aan de slag kan bij Operando.

Als je met ons gaat samenwerken krijg je toegang tot ons systeem: Brains. Hierin vind je veel opdrachten van verschillende opdrachtgevers. Diensten op korte en lange termijn, in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, GGZ en kinderopvang. Aan het einde van iedere gewerkte week, stuur je jouw factuur naar ons op. Vergeet niet om ORT toe te passen, want ook daar heb je recht op.

Iets voor jou?

 • Laat je gegevens achter

  Dat doe je hier! We nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Kennismakingsgesprek

  Bij ons op kantoor of in een leuk restaurantje bij jou in de buurt.

 • Samenwerken?

  We maken een raamovereenkomst met gemaakte afspraken, hiervoor hebben we deze gegevens nodig:

  • Kvk nummer;
  • VOG;
  • Verzekering;
  • Kwaliteitskeurmerk (Kiwa Keurmerk, BIG of kwaliteitsregister V&VN);
  • Diploma’s/ certificaten en persoonsgegevens.
 • Lekker aan het werk!

  Nu kun je doen wat je het liefste doet: zorgen!

 • Facturen opsturen na elke gewerkte week

  Vergeet niet je ORT en reiskosten in te vullen.

 • Evaluatiegesprek

  Na een half jaar evalueren we onze samenwerking onder het genot van een kopje koffie.

×