Leer Operando beter kennen! Leer Operando beter kennen!

Aan het werk als student? In deze video verteld onze medewerker Femke jou meer over hoe het is om als student bij Operando te werken. Als student kun je flexibel buiten je studie om aan de slag om praktijk ervaring op te doen, hoe leuk is dat! Neem snel een kijkje!

Ben jij benieuwd waar Operando als bedrijf voor staat? Wat onze missie is? Of wil je gewoon weleens zien vanuit welk kantoor wij werken? Check dan deze video!

Opnieuw aan het werk? Zijn uw kinderen uit huis en wilt u toch weer eens in de zorg aan de slag? Bent u met pensioen maar blijft het toch kriebelen? Klaziena is bij ons komen werken als herintreder. Klaziena verteld u hoe het is om als herintreder aan de slag te gaan bij Operando!

Twee moeders aan de keukentafel

In 2014 ontmoetten Marianne en Annelies elkaar op het schoolplein waar hun kinderen naar school gingen. Tijdens het gezellig kletsen bij het hek, terwijl ze wachtten op de kinderen, werden allerlei onderwerpen besproken oa. de problematiek in de zorg. Zo zijn ze tot een nieuw inzicht gekomen. Toen de nul-uren contracten in de zorg werden geschrapt kon er geen flexibiliteit meer gewaarborgd worden door de zorginstellingen. De dames wisten dat hen iets te doen stond. Aangezien Marianne en Annelies staan voor flexibiliteit en kwaliteit, hadden ze besloten om een uitzendbureau in de zorg, met de naam Operando, op te richten. Een uitzendbureau voor de zorg, met nadruk op de Christelijke identiteit.

Nu, aangekomen in het jaar 2021, is Operando een uitzendbureau dat staat voor kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en identiteit. Wij zetten ons in voor professionals in de zorg of toekomstige professionals. De mogelijkheden voor jou zijn bij ons eindeloos.

 • 2014

   

  Aan de keukentafel

 • 2016

  Een nieuw kantoor

   

  2016

 • 2019

   

  5 jarig bestaan

 • 2020

  Lancering Operando Talent

   

  2020

Operando verbindt zorginstellingen met professioneel personeel. Wij zenden professionals uit naar onze Christelijke opdrachtgevers, per dienst of voor langere tijd.  Operando vindt het belangrijk dat de professionals passen bij de normen en waarden van de kwetsbare doelgroep die verzorgd wordt. Daarnaast hebben we een grote flexpool van medewerkers die zich via ons systeem, Brains, in kunnen schrijven voor diensten die ze graag willen werken. Ook werven wij personeel voor openstaande vacatures en binden wij (toekomstige) medewerkers aan opdrachtgevers.

Om de best mogelijke zorg te kunnen waarborgen vinden wij scholing van onze medewerkers ontzettend belangrijk. Medewerkers krijgen bij ons de mogelijkheid zich te ontwikkelen op hun vakgebied. Samenwerkend met diverse opleidingsinstituten zorgen wij dat diploma’s en certificaten behaald worden. Zo kunnen onze medewerkers groeien en bloeien in hun werk. Mede daarom is Operando Talent opgericht om opdrachtgevers en medewerkers de beste oplossingen te bieden op HR-gebied, door middel van wetenschappelijk onderbouwde assessments, loopbaanbegeleiding en coaching.

Aan de slag met Plan je in met Registreer je uren met Inschrijven met Beschikbaarheid doorgeven in Flexibeler aan het werk door Brains

Operando heeft het systeem ‘Brains’ ontwikkeld. In Brains kun je een compleet overzicht vinden zien van alle openstaande diensten van onze opdrachtgevers. Hier kun je zelf bepalen wanneer je werkt, waar je werkt, jezelf inschrijven, je beschikbaarheid doorgeven en je eigen agenda inzien. Ook is het met Brains gemakkelijk om je uren en gereden kilometers te registreren. Al met al is het een overkoepelend systeem waarmee jij nog flexibeler aan het werk kan!

×