Vraag en antwoord van Operando!

Heb jij een vraag?  De vragen en antwoord van Operando, zijn hieronder te vinden. Als je geen antwoord kunt vinden is dat niet erg, stel hem gerust aan ons via WhatsApp! Of gebruik ons contactformulier!

Medewerkers:

Inzet, plezier, diploma’s, certificaten of aftekenlijst als je student bent. Natuurlijk een VOG en een getekend contract en daarna kun je aan de slag!

Een VOG is verplicht om in de zorg aan de slag te kunnen!

Met een aanvraagformulier van Operando kun je naar de Burgerlijke stand van de gemeente waar je woont om een VOG aan te vragen.

Operando biedt scholingen aan zodat medewerkers bevoegd en bekwaam aan de slag kunnen.

Als je in dienst bent bij Operando krijg je een mail met een link en een wachtwoord om in Brains te komen. Ook ontvang je een mail met een link en wachtwoord voor Sigma, je online personeelsdossier.

Je kunt zelf een nieuw wachtwoord aanvragen of ons even een appje, mailtje of belletje doen zodat we het voor je kunnen regelen.

Een loonperiode bestaat uit vier weken. Na elke vier weken worden de gewerkte uren verwerkt en donderdags uitbetaald.

Natuurlijk ontvang je vakantiegeld. Dit wordt tegelijkertijd met elk gewerkt uur iedere loonperiode uitbetaald.

Dit kan in Brains. Je klikt in je eigen agenda op de gewerkte dienst. Daar kun jij je uren aanpassen als je langer of korter gewerkt hebt. Daar vul je ook je kilometers nog in en sla je de gegevens op.

Opdrachtgever:

Belangrijk is dat onze visie en missie aansluit bij de visie en missie van u als opdrachtgever. Daarnaast maakt Operando met elke opdrachtgever afspraken en legt deze vast in een raamovereenkomst. Nadat deze getekend is, gaan we met veel plezier voor u aan de slag. Meestal zullen we eerst een kennismakingsgesprek plannen, welke behoefte er zijn, hoe we de samenwerking zo effectief mogelijk in kunnen richten etc.

Omdat Operando kwaliteit biedt,  uw client centraal stelt en de zorg zo goed mogelijk op haar behoefte afstemt. Daarnaast hebben onze medewerkers een christelijke identiteit waardoor de identiteit van uw client gerespecteerd wordt.

Van niveau 2 Helpende tot en met HBO-verpleegkundige niveau 5 voor ouderen- en gehandicaptenzorg. Voor de kinderopvang pedagogische medewerker en voor de GGZ verpleegkundige en social worker van MBO en HBO niveau.

Onze medewerkers bepalen zelf hoeveel, waar en wanneer ze willen werken in ochtend, middag, avond en nacht. Om nog meer kwaliteit te leveren zorgen wij ervoor dat uw clienten vaak hetzelfde gezicht zien.

Onze medewerkers zijn bevoegd en bekwaam. Dit wordt bijgehouden in ons online systeem en personeelsdossier. Zodra scholing nodig is, wordt dit verzorgd. Operando bewaakt de professionaliteit van onze medewerkers mede door samen te werken met de zorginstelling waar onze medewerkers werken zodat we zo optimaal mogelijk de kwaliteiten van onze medewerkers op de te bieden zorg kunnen afstemmen.

Bij de raamovereenkomst waarin we afspraken maken over hoe we met elkaar willen samenwerken treft u ook de tariefkaart aan met een omreken factor op de diverse niveau’s. Wekelijks ontvangt u een factuur van ons met daarop de namen van de medewerkers vermeldt die u heeft ingeleend, de gewerkte uren en de gemaakte kilometers van huis tot werk en retour.

ZZP

Natuurlijk is dat mogelijk, welkom! We plannen een gesprek om te kijken of we kunnen samenwerken. Laat je gegevens achter dan nemen wij contact met je op.

Samenwerken met Operando doe je op een makkelijk en professionele manier! Operando werkt samen met ZZPers via een bemiddelingsstructuur. Hiervoor hebben wij een systeem ontwikkeld dat automatisch contracten maakt tussen jou als ZZPer, opdrachtgevers en Operando. Met deze bemiddelingscontracten verzekeren we alle partijen van een goede samenwerking. Via dit systeem worden ook jouw facturen gemaakt en verstuurd. Elke week sturen we jouw facturen op naar de opdrachtgevers. Jij hoeft alleen jouw factuurnummers en uren door te geven. Ben jij klaar om de samenwerking aan te gaan?

We vinden het belangrijk dat je bevoegd en bekwaam bent, in bezit bent van een VOG en dat je de identiteit, de bijbelse normen en waarden, van de clienten van onze opdrachtgevers respecteert.

×