12 – 24 uur per week in de regio Veenendaal

Ben jij gek op kinderen? Tover jij leuke activiteiten makkelijk uit de hoge hoed en vind je het uitdagend om kinderen tot bloei te laten komen? Dan is werken in de kinderopvang wat voor jou!

Voor een BSO in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een creatieve, sportieve en initiatief nemende pedagogisch medewerker.

Dit ben jij

Als pedagogisch medewerker draag je een steentje bij aan de ontwikkeling en ontdekkingstocht van de nieuwe generatie. Je vindt het leuk om samen met de kinderen activiteiten te ondernemen en hen uit te dagen. Samen met jouw BSO-collega’s en de kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar krijg je de ruimte om een leuk en leerzaam dagprogramma op te zetten. Daarnaast voel jij je verbonden met de visie en missie van Operando.

Verder ben jij:

  • Gekwalificeerd om te werken in de kinderopvang (mbo 3, mbo 4 of hbo);
  • In staat om een veilige, geborgen omgeving te creëren waarin een kind zich geliefd weet en veilig voelt;
  • In staat om het pedagogisch werkplan te vertalen naar de praktijk.

Wat hebben we jou te bieden?

We bieden je een baan waarbij geen een dag hetzelfde is en waarbij je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontplooien.

  • Jouw salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT;
  • Een afwisselende en uitdagende werkplek;
  • Laagdrempelig contact met Operando;
  • De tijd en handvatten om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Identiteitsgebonden werkomgeving.

Blik op jouw toekomstige zorgomgeving

Je komt te werken in een team met gezellige en hardwerkende mensen. Het is een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is. Het kind staat hierin centraal met al zijn gaven en talenten. Er wordt gewerkt vanuit persoonlijke aandacht, zorg en inlevingsvermogen.

Operando

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties in een groot deel van Nederland. De christelijke identiteit is voor ons van grote waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is van onze samenwerking. Daarom investeren wij in een persoonlijke relatie om jou te leren kennen en zoeken wij een werkomgeving die bij jou past.

Zie je jezelf hier al werken en voel jij je energiek en enthousiast na het lezen van deze vacature? Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Bel, mail of stuur ons een appje.

Groetjes,

Ilse, Jantina en Marlène

Recruiters Operando.