Wijkverpleegkundige – Thuiszorg en Hospice in Moerkapelle

Gemiddeld 20 uur per week

Voor een locatie in Moerkapelle zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste wijkverpleegkundige met coachende en coördinerende kwaliteiten.

Als wijkverpleegkundige coach je jouw collega’s in hun werk en zorg je voor korte lijntjes. Je overlegt, coördineert en verdeelt taken goed zodat jouw teamleden het best in hun kracht worden gezet. Als wijkverpleegkundige heb je ook een signalerende rol, je signaleert veranderingen in het lichamelijke en/of geestelijke welzijn van de cliënt en zorgt ervoor dat de juiste zorg op het juiste tijdstip wordt geleverd. Om dit goed te laten verlopen heb je veel contact met huisartsen en andere specialisten. Ook wordt er van jou gevraagd met een frisse blik te kijken naar patronen binnen het team en waar nodig veranderingen te maken.

Eind 2020 is in Moerkapelle hospice Elim geopend. Het thuiszorgteam van Beth-San verleent daar de zorg. Dit betekent dat kennis van palliatieve zorg erg belangrijk is voor het thuiszorgteam. Jij als wijkverpleegkundige bent dan ook gespecialiseerd in het geven van palliatieve zorg of je staat ervoor open om je hierin te specialiseren.

Waar kom jij terecht?

De thuiszorg bij Beth-San is kleinschalig ingericht. De lijntjes met de cliënten zijn kort. De meesten zijn woonachtig  in Moerkapelle, dicht bij Beth-San of in hospice Elim. Binnen het thuiszorgteam van Beth-San heb je veel autonomie. Maar toch wordt er nauw samengewerkt en staat collegialiteit voor op. Na de thuiszorgrondes drink je een kop koffie met elkaar.

Je bent ontzettend waardevol voor onze cliënten. Cedrah wil jou graag binden aan hun organisatie. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Cedrah biedt je de gelegenheid jezelf te specialiseren door een opleiding of cursus te volgen. Hiervoor werken ze nauw samen met onderwijsinstellingen.

Bij Cedrah bieden ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. Ze bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Wat wordt er van je gevraagd?

  • Je beschikt over een HBO-Verpleegkunde diploma met enkele jaren werkervaring;
  • Je hebt een hart voor- en kennis van palliatieve zorg;
  • Je kunt goed samenwerken en beschikt over daadkracht;
  • Je beschikt over coachende en coördinerende vaardigheden;
  • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken en weet je verbonden met de achterban van Cedrah.

Wat bieden zij je?

  • Een salaris conform FWG 50 van de CAO VVT (minimaal € 2.554,98 en maximaal € 3.707,64 bruto per maand);
  • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
  • Voldoende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
  • Inspraak op je rooster;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een goede pensioenregeling.

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Dit kan door jouw CV en motivatie te mailen naar info@operando.nl. Zoek je naar iets anders binnen de zorg? Neem dan vooral een kijkje bij onze andere vacatures op de website of neem contact op met onze recruiters Lisanne en Mariska.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. We zijn bereikbaar op 06-86848212 of info@operando.nl.