Wijkverpleegkundige in een leuk hecht team

24 uur per week

Als Wijkverpleegkundige ziet jouw dag er zo uit

Jij bent verantwoordelijk voor de persoonlijke en verpleegkundige zorg. Je voert verpleegtechnische handelingen zoals het verzorgen van wonden en stoma’s, het inbrengen van katheters. Mogelijke verbeteringen schat jij in en je verwerkt gesignaleerde veranderingen in het zorgleefplan. De cliënten stimuleer jij graag tot meer zelfredzaamheid en biedt zo nodig ondersteuning. Je geeft de cliënt aandacht door het voeren van dagelijkse gesprekken over persoonlijke, praktische en levensbeschouwelijke zaken en begeleidt de cliënt zo nodig in het vinden van pastorale ondersteuning.

Waar kom jij te werken?

Vanuit een zorgorganisatie die uitgaat van de Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Je komt te werken in een leuk en hecht team waarbij je inzet voor de (kwetsbare) cliënten.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor eventueel een meeloopdag.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met zorgorganisaties met een christelijke identiteit door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact hebben wij hoog in het vaandel, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

Diploma verpleegkundige (niveau 5)
Ervaring in de wijkverpleging
Kennis van de levensbeschouwelijke achtergrond van de cliënten en van de identiteit van de organisatie.

Dit krijg je er voor terug

€3292 per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT) met daarbij je ORT en reiskosten indien van toepassing
VOG regelen wij en de kosten nemen wij op onze rekening
Een laagdrempelig kennismakingsgesprek met Operando onder een genot van een heerlijk bakje koffie (of thee als je niet van koffie houdt)
Prettige en open communicatie met Operando
Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten
Informele intervisies 2x in het jaar als jij er behoefte aan hebt
Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes.

Geïnteresseerd geraakt? Bel, mail of stuur een whatsappbericht naar Ilse en Marlène en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-8689 0741/ info@operando.nl. En misschien tot snel!