Verzorgende IG, Verpleegkundige of Begeleider niveau 4 met BHV

Nachtdiensten Kesteren, aantal uren in overleg

Als Zorgprofessional ziet jouw dag er zo uit

Als Begeleider, Verzorgende IG of Verpleegkundige zorg je ’s nachts voor alle cliënten in Kesteren. Je komt daarom op alle woongroepen, maar je zal vooral werkzaam zijn op de 4 intensieve zorggroepen.

Je werkt samen met een zorgdeskundige en een collega die de camera’s bewaakt. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor de nachtzorg van locatie Kesteren en hou je toezicht op de buitenlocaties.

Vanuit de visie van deze organisatie probeer je de cliënten een menswaardig en een betekenisvol bestaan te bieden. Dat geldt ook voor de nachtzorg. Dag en nacht werk je aan ‘herstel en behoud van het gewone leven’. Ook gedurende de nacht ben je actief om vanuit de visie in de hulpvraag van de cliënt te ondersteunen. Je ziet gedragingen van cliënten in de nacht als taal: een uiting van onderliggende onvervulde behoeften.

Waar kom jij te werken?

Kinderen, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking kunnen terecht bij deze organisatie. Er is geen leeftijdsgrens. De doelstelling is om de bewoners een veilige en deskundige thuissituatie te geven, waarbij men tegemoet komt aan hun hulpvraag. Bij het indelen van de groepen wordt er rekening gehouden met het niveau en de mogelijkheden. Zo zijn er groepen waar de begeleiding gericht is op moeilijk verstaanbaar gedrag en andere groepen waar meer aandacht nodig is voor verzorging en structuur. Daarnaast hebben thuiswonende deelnemers de mogelijkheid om gebruik te maken van logeerplaatsen.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een meeloopdag.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, juist in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

  In het bezit van een BHV- en EHBO-diploma (o.a. hulp bij verslikking en reanimeren)
 Je beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden om de nachtdienst te managen.

Dit krijg je er voor terug

 De mogelijkheid tot scholing, 2 keer per jaar;
VOG regelen wij en de kosten nemen wij voor onze rekening
 We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT, afhankelijk van de inmiddels door jou opgedane werkervaring;
Prettige en open communicatie met Operando;
 Een identiteitsgebonden werkomgeving;
 Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes. Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten.


Geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Ilse of Marlène en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-8689 0741/ recruitment@operando.nl. Misschien tot snel!