Verzorgende IG op een Somatische Afdeling

12 – 16 uur per week

Als Verzorgende ziet jouw dag er zo uit

Als Verzorgende IG heb jij een onmisbare rol in de verzorging van de bewoners. Jij helpt hen met de ADL en verzorgende handelingen. Je hebt oog voor de bewoner en weet persoonlijke en passende zorg te verlenen.

Waar kom jij te werken?

In Capelle aan den Ijssel bij een woonzorgcentrum in een groene omgeving. Binnen het woonzorgcentrum zijn er 4 groepswoningen. Jij komt te werken op een somatische afdeling met 12 bewoners. Je werkt in een sterk team waarbij de teamleden elkaar aanvullen. Samen geven jullie liefdevolle en waardige zorg aan de bewoners.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor eventueel een meeloopdag.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact hebben wij hoog in het vaandel, juist in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

Een MBO diploma Verzorgende IG

Je bent christelijk want dan pas je bij de identiteit van de opdrachtgever

Dit krijg je er voor terug

€2068 tot €2845 (afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT) met daarbij je ORT en reiskosten indien van toepassing
VOG regelen wij en de kosten nemen wij op onze rekening
Een laagdrempelig kennismakingsgesprek met Operando onder een genot van een heerlijk bakje koffie (of thee als je niet van koffie houdt)
Prettige en open communicatie met Operando
Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten
Informele intervisies 2x in het jaar als jij er behoefte aan hebt
Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes.


Geïnteresseerd geraakt? Bel, mail of stuur een whatsappbericht naar Ilse of Marlène en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-8689 0741/ info@operando.nl. En misschien tot snel!


Wat zeggen andere medewerkers over Operando?
Jessica: “Ook ben ik een van de eerste collega’s geweest die een opleiding via Operando kon gaan doen. Inmiddels werk ik nu 4 jaar bij Operando”