Verpleegkundige niveau 4 – Bilthoven

24 – 32 uur per week

Voor deze functie moet je sterk in je schoenen staan. Met verschillende zorgvragen is dit een dynamische locatie. Deze locatie heeft naast een woonzorgcentrum ook woongroepen voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Jij en je collega’s staan met veel liefde en aandacht voor de bewoners klaar. Persoonlijke zorg bieden en het uitvoeren van voorbehouden & risicovolle verpleegtechnische handelingen, daar deins jij niet voor terug! Hiernaast ben jij ook verantwoordelijk voor het actueel houden en het bewaken van jouw bevoegd en bekwaamheid.

Veiligheid en geborgenheid dragen bij aan een prettig en liefdevol woon-leefklimaat, dat is jouw uitgangspunt bij het leveren van kwaliteitsgerichte zorg. Je hebt regelmatig multidisciplinair contact met o.a. de huisarts, apotheek en andere gespecialiseerde verpleegkundige. In deze organisatie wordt er verwacht dat jij zorg levert vanuit een herkenbare christelijke identiteit, en moet je aangesloten zijn bij een christelijke kerk of gemeente.

Waar kom jij te werken?

Dit team is zelf organiserend. Hierdoor draag je ook op organisatorisch vlak bij aan de afdeling. Zo heb jij de mogelijkheid te doen waar je goed in bent. Jouw talenten en kwaliteiten inzetten daar waar nodig maakt dat jij op jouw manier bijdraagt aan het optimaal functioneren van het team. Zo ben je met z’n alle bezig met het leveren van kwaliteitsgerichte zorg.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met Christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Wat vragen wij van je?

  • Je bent in het bezit van een verpleegkundige niveau 4 diploma;
  • Je hebt ervaring in het werken met een oudere doelgroep;
  • Je bent flexibel inzetbaar, je werkt namelijk onregelmatig;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

  • Een fijn salaris: conform de cao VVT;
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding;
  • We bieden je een ruim aanbod aan scholings- en cursusmogelijkheden;
  • Wij zetten in op kwaliteit, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en identiteit.

Is deze vacature iets voor jou? Druk op solliciteer en laat je gegevens achter. Een van onze recruiters Mariska of Lisanne neemt binnen 2 werkdagen contact met je op.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. Mariska en Lisanne kun je bereiken op 06-86848212 of via info@operando.nl.