12 – 16 uur per week

Geef jij als competent verpleegkundige richting aan je vak en houd je van het aansturen van mensen? Heb je een grote mate van bewustzijn van het effect van je eigen professionele rol? Dan hebben wij een leuke vacature beschikbaar als verantwoordelijk verpleegkundige in een christelijke zorginstelling.

Dit ben jij

Je bent zelfstandig en gaat complexe verpleegkundige uitdagingen en handelingen niet uit de weg! Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s en ondersteund hen bij alle voorkomende situaties, zoals complexe zorgvragen of het uitvoeren van triage. Je vindt het belangrijk om samen met je collega’s te werken aan waardevolle zorg! Kortom ‘een rasechte pleeg’.

Verder ben jij:

  • In het bezit van een BIG registratie als mbo-Verpleegkundige of hbo-verpleegkundige
  • Daadkrachtig en neemt zelfstandige besluiten;
  • Flexibiliteit in diensten en dagen;
  • In het bezit van relevante werkervaring met de ouderen doelgroep.

Wat hebben we jou te bieden?

Een dynamische werkomgeving midden in de bossen. We bieden je een uitdagende afwisselende baan waarbij kwaliteit van zorg centraal staat. Je kunt rekenen op een warm welkom en een prettige werksfeer binnen een enthousiast team. Geen één dag is hetzelfde en je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.

Verder bieden we je:

  • Een salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens de CAO VVT;
  • Een afwisselende en uitdagende werkplek;
  • Werken in een team van actieve, toegewijde collega’s;
  • Laagdrempelig contact met Operando;
  • Een identiteitsgebonden werkomgeving.

Blik op jouw toekomstige zorgomgeving

Je komt terecht in een zelf organiserend team dat zorg levert vanuit een herkenbare christelijke identiteit.

De locatie bestaat uit een verpleeghuis met 17 woongroepen met een diversiteit aan problematiek. De zorg aan de bewoners wordt geleverd vanuit een herkenbare christelijke identiteit. De zorginstelling ligt midden in de bossen en staat bekend om hun uitgebreide faciliteiten.

Tijdens de avond, nacht en weekenden voer je de triage uit, beantwoord vragen van collega’s over hoog-complexe zorgsituaties en heb je een consultfunctie voor de overige locaties in de regio. Je ondersteunt het verplegend en verzorgend personeel bij problemen of vragen.

Operando

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties in een groot deel van Nederland. De christelijke identiteit is voor ons van grote waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is van onze samenwerking. Daarom investeren wij in een persoonlijke relatie om jou te leren kennen en zoeken wij een werkomgeving die bij jou past.

Is dit jouw nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Julia, Sarah of Lucas en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-86848212 of recruitment@operando.nl.