Uren zijn in overleg

Ben je op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Waar je een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van kinderen en een veilige plek kan bieden om zichzelf te zijn en op ontdekking te gaan?

Dit ben jij

Activiteiten tover je makkelijk uit je hoge hoed. Je creëert een veilige en vertrouwde omgeving waarin een kind zich geliefd weet en veilig voelt. Je zet je in voor de optimale groei en bloei van ieder kind. Je wordt enthousiast van de ontwikkeling van het kind en draagt hierin graag jouw steentje bij. Daarnaast voel jij je verbonden met de visie en missie van Operando.

Verder ben jij:

  • In het bezit van een diploma om te werken in de kinderopvang (mbo 3, mbo 4, of hbo) of begeleider specifieke doelgroepen;
  • Flexibel, liefdevol en proactief;
  • In staat om een liefdevolle omgeving te creëren;
  • Een kei in samenwerken.

Wat hebben we jou te bieden?

We bieden je een baan waarbij geen een dag hetzelfde is. Een werkplek waarbij je verder kunt groeien en bloeien. Iedere dag met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk.

Verder bieden we je:

  • Een salaris conform de CAO VVT afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Een afwisselende en uitdagende werkplek;
  • Persoonlijk contact met Operando;
  • Een identiteitsgebonden werkomgeving.

Blik op jouw toekomstige zorgomgeving

Je komt te werken bij een kinderdagverblijf met een BSO in de regio Drechtsteden die werkt vanuit christelijke normen en waarden. Het team bestaat uit 25 medewerkers. Het is een professioneel team wat ook kwetsbaar durft te zijn en graag verder wil groeien.

Operando

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties in een groot deel van Nederland. De christelijke identiteit is voor ons van grote waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is van onze samenwerking. Daarom investeren wij in een persoonlijke relatie om jou te leren kennen en zoeken wij een werkomgeving die bij jou past.

Is dit jouw nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Ilse, Marlène of Jantina en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-86848212 of recruitment@operando.nl.