Een uitdagende functie in de Wijkverpleging OGGZ – Almere Buiten

24 – 32 uur per week

Dit wijkteam heeft een groeiende zorgvraag en is daarom op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige voor de functie Wijkverpleegkundige MBO-4 of HBO-V. Deze functie is dynamisch, daarom moet je goed kunnen anticiperen op onverwachte situaties en van aanpakken houden. Daadkracht, inlevingsvermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden, dat ben jij!

In deze functie als verpleegkundige sta jij, samen met je collega’s, op de voorgrond bij de zorg en verpleging van de cliënten. Je bent actief betrokken, ondersteunend en strevend naar een optimaal leefklimaat. Je biedt ondersteuning in de dagelijkse behoefte, observeert, signaleert en rapporteert. Bij de functie wijkverpleging hoort ook een stukje coördinerend, coachend en preventief werken.

Waar kom jij te werken?

Dit team denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen, het streven is dan ook om cliënten zo lang mogelijk te ondersteunen en zorg te bieden in hun vertrouwde omgeving. In deze functie word je uitgedaagd en heb je doorzettingsvermogen nodig. Naast dit is ook naastenliefde een belangrijk begrip. Je werkt volgens een rooster met onregelmatige diensten (tussen 7:30 – 22:00). Je komt te werken in een organisatie met een positieve christelijke geloofsovertuiging, die zich hier vanuit inzetten voor de kwetsbare medemens die ondersteuning nodig heeft.

Wat kun je verwachten van Operando?

Operando werkt samen met Christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Wat vragen wij van je?

– Diploma MBO-4, HBO-V (of in opleiding), bij voorkeur met ervaring;

– Het kunnen onderschrijven van de positieve christelijke geloofsovertuiging;

– Je bent minimaal een half jaar (24 tot 32 uur per week) beschikbaar;

– Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

– Een fijn salaris met ORT: Je wordt ingeschaald naar je functie en ervaring conform de cao VVT

– Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer

– Een leuke werkplek waar je gelijk kan beginnen

– Persoonlijk contact met team Operando

Is deze vacature iets voor jou? Druk op solliciteer en laat je gegevens achter. Een van onze recruiters Amelie of Mariska nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.