Meet the team #3: Jarno Meet the team #3: Jarno

v.l.n.r.:
Jarno, Annelies, Christa, Lenneke
Vera, Talitha

Hoera, het is weer maandag! Is de maandag tegenwoordig ook jullie lievelingsdag? De mijne wel, het is iedere week weer een feestje om een blog te schrijven over één van mijn leuke collega’s. Deze week is het tijd om Jarno beter te leren kennen.

‘Hoe meer je geniet in het leven, hoe beter je erin wordt. Echt een aanrader’

Als ik Jarno in 1 woord zou moeten omschrijven is dat ‘supersportiefengezellig’. Oké, ik speel een beetje vals, maar ik kon niet kiezen tussen die twee. Hij is een 19-jarige student Industrieel Ontwerpen en naast zijn drukke studie helpt hij ons regelmatig op kantoor met… alles eigenlijk. Soms zit hij zelfs stiekem vanaf de universiteit met ons mee te werken en zorgt hij ervoor dat de website goed blijft functioneren of springt hij bij op de planning of administratie. Je kan Jarno ook tegenkomen op beurzen en daarnaast lost hij alle technische problemen binnen Operando op. Een echte man die alles kan. Die kunnen we goed gebruiken op dit vrouwen kantoor. Na het werken of studeren gaat hij ’s avonds graag met vrienden op stap.

Jarno laat zich inspireren door wijze mensen die hem leren om de beste versie van zichzelf te zijn, door design en fotografie en door topsporters. Hun focus en kennis van hun lichaam motiveren Jarno, net als het feit dat topsporters veel opgeven voor hun doel. Zelf pakt hij graag zijn mountainbike of wielrenfiets om een lekker eind weg te trappen in de natuur. Dit voorjaar heeft Jarno de Olympische Triatlon van zijn bucketlist afgestreept, waar hij maar liefst de 2e prijs won! Zijn volgende doel is om in 2020 de Alpe d’HuZes fietsen. Verder wil hij nog veel landen bezoeken over de hele wereld. Jarno is een echte avonturier. Hij houdt ervan om spannende dingen te beleven en doet zijn best om avonturen uit te lokken. Maar hij kan ook genieten van rust. Een vrije dag begint bij Jarno met lekker uitslapen. Daarna gaat hij goed ontbijten en wat sporten om ‘s middags met vrienden op stap te gaan, naar een leuke stad of de natuur in. De liefde van de man gaat door de maag, zo ook bij Jarno. Wil je zijn hart veroveren, geef hem dan wat lekkers te eten. Hij houdt van alles, wat eten betreft, zolang het maar met liefde gemaakt is. Als hij dan toch moet kiezen, heeft de Italiaanse keuken toch wel zijn voorkeur.

Jarno vindt het belangrijk om te genieten in het leven. Hierdoor leer je te waarderen wat je hebt en hoe mooi het leven eigenlijk is. ‘Hoe vaker je het doet, hoe beter je erin wordt’, aldus onze wijze collega.

Inmiddels werkt Jarno al 4,5 jaar bij Operando. Als zoon van de oprichtster, is hij er vanzelf ingerold. De eerste werkzaamheden die hij voor Operando deed was het met de hand berekenen van het aantal gewerkte uren per locatie. ‘WOW wat klinkt dat ouderwets!’ merkt hij op. Naarmate hij meer ging werken bij Operando, kon hij er steeds meer zijn ei kwijt. En nog altijd is hij blij met het werk dat hij kan doen. Hij houdt ervan om met mensen te werken en zich in te zetten voor de zorg, helemaal binnen het gezellige Operando team. Net als wij allemaal, geniet Jarno van de leuke tijd die we met elkaar doormaken. Hij probeert altijd de muziek en de sfeer erin te houden op kantoor, met succes! Als je een dagje mee zou lopen op het Operando kantoor, hoor je Jarno met regelmaat meefluiten en -zingen (of mompelen) en grapjes maken.

‘Jarno is een enthousiaste student die bruist van energie. Als hij een doel heeft, gaat hij daar helemaal voor. Zoals bijvoorbeeld de eerder benoemde triatlon, heel knap dat hij ineens besluit om mee te doen en vervolgens ook nog een hele goede tijd neerzet. Chapeau! Hij draait nergens zijn hand voor om en pakt alles aan. Ik moet denken aan een octopus. Met zijn vele armen is hij een echte alleskunner. Octopussen staan verder bekend om hun nieuwsgierigheid en intelligentie, ook dat past bij Jarno. Hij is erg handig met het oplossen van (technische) zaken waar wij als dames niet uitkomen. Daarnaast is het altijd gezellig met Jarno op kantoor. Zijn zang- en fluitconcerten omlijsten de sfeer. Ik wil je dan ook bedanken, Jarno, voor je vrolijke humeur en humor.’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *