Hittebestendige Verzorgende IG gezocht

Capelle aan den IJssel

Weet jij nu al dat je de maand augustus beschikbaar bent, en ben jij alvast op zoek naar een leuke uitdagende functie voor in de zomervakantie? Wie weet is deze vacature dan wel iets voor jou! Voor 32 uur in de week zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG, die bereid is de warmte te trotseren en deze zomermaand lekker aan de slag wil gaan.

In dit woonzorgcentrum wordt zorg geboden aan kwetsbare ouderen. Je komt te werken op een kleinschalig wonen afdeling waar 11 bewoners met dementie wonen. Hier zal je voornamelijk zelfstandig werken. Je krijgt voor de maand augustus een rooster en zal voornamelijk de dag- en avonddiensten werken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Operando werkt met Christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Wat vragen wij van je?

  • Je bent in het bezit van een Verzorgende IG diploma;
  • Je bent bevoegd en bekwaam in alle handelingen en instaat om verantwoordelijkheid te nemen;
  • Je bent 32 uur per week inzetbaar;
  • Een reformatorische identiteit is een pre;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

  • Een salaris conform de cao VVT, Verzorgende IG komt in schaal 30;
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • We bieden je een ruim aanbod aan scholings- en cursusmogelijkheden;
  • Wij zetten in op kwaliteit, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en identiteit.

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Dit kan door jouw CV en motivatie te mailen naar info@operando.nl. Zoek je naar iets anders binnen de zorg? Neem dan vooral een kijkje bij onze andere vacatures op de website of neem contact op met onze recruiters Lisanne en Mariska.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. We zijn bereikbaar op 06-86848212 of info@operando.nl.