Helpende op een pg-afdeling

24 uur ochtend- en avonddiensten

Als Helpende ziet jouw dag er zo uit

De lieve bewoners op de pg-afdeling zijn door jouw inzet enorm geholpen. Hun dag begint goed als zij worden ondersteund met hun ADL. En door hen een luisterend oor te bieden voelen zij zich gehoord en gezien, want waardering tonen is voor ons hierin erg belangrijk. Omdat de bewoner centraal staat, ben je alert op het welzijn en de gezondheid waarvan je de ontwikkelingen regelmatig rapporteert. Voor een goede overdracht aan je collega’s neem je deel aan een overleg. Voor ongeveer 24 uur per week (flexibele basis) mag je ochtend- en avonddiensten werken. Wat zijn de tijden? 07.15 uur tot 14.45 uur / 15.45 uur.
Of 14.45 uur tot 23.15 uur/ 15.30 uur tot 22.00 uur.

Waar kom jij te werken?

Je komt te werken op een pg-afdeling bij 2 huiskamers. De bewoners verblijven overdag op een huiskamer waar ook in de ochtend tot de avond een huiskamer assistent aanwezig is voor de voeding, het welzijn en activiteiten.
Er is een nauwe samenwerking met de huiskamers ernaast. Het team heeft in totaal 6 huiskmers met ieder 7-8 bewoners met dementie.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor eventueel een meeloopdagje.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met Christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

  Een diploma Helpende
  Nog geen ervaring? Dat is geen probleem

Dit krijg je er voor terug

€1863 tot €2555 per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT)
ORT en reiskosten (indien van toepassing en afhankelijk per situatie)
Informele intervisies 2x in het jaar als jij er behoefte aan hebt
Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes
 De mogelijkheid tot scholing, 2 keer per jaar
 VOG regelen wij en de kosten nemen wij voor onze rekening
We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT, afhankelijk      van de inmiddels door jou opgedane werkervaring
Een identiteitsgebonden werkomgeving en een prettige en open communicatie met Operando
Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes. Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten.

Benieuwd naar deze rol als Helpende? Bel, mail of stuur een whatsappbericht naar Amelie of Ilse en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-8689 0741/ info@operando.nl. En misschien tot snel!