Aan het werk in de thuiszorg?

Ridderkerk

Voor een reformatorische zorginstelling zijn wij in de regio van Ridderkerk per direct op zoek naar flexibele Verzorgenden IG of Verpleegkundigen die kunnen helpen bij het opvullen van de openstaande diensten. Je zal wisselende diensten draaien in dit team, denk aan korte ochtend- of avondroutes maar ook dagdiensten en avonddiensten. De cliënten van dit team wonen allemaal in of rondom Ridderkerk. Zie jij jezelf al door weer en wind rijden om goede zorg te geven? Lees dan snel verder.

Thirza over werken bij Operando

“Vorig jaar heb ik in mijn zomervakantie bij Operando gewerkt. Toen had ik het al zo naar mijn zin, dat ik toen ik afstudeerde als Verzorgende IG meteen wist dat ik daar weer naar terug wilde. Er staat een fijn team voor je klaar, waar je altijd terecht kan. Ik werk nu bijna twee maanden in de thuiszorg en ik heb het reuze naar mijn zin. Ik vind het heerlijk om bij iemand thuis te komen om te helpen, dit vraagt soms wel wat aanpassing van mijn kant, maar dat vind ik een leuke uitdaging. Vaak raak je aan de praat over foto’s die de cliënt heeft staan, of over het huis bijvoorbeeld. Werkgeluk zit voor mij in de kleine dingetjes. De kleine ‘extraatjes’ kunnen doen voor iemand die het verschil voor hen maken. Dat maakt dat ik het elke keer weer leuk vind om naar mijn werk te gaan.”

Wat vragen we van je?

– Relevant diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige, daarnaast zijn je verpleegtechnische vaardigheden up-to-date;

– Je bent in het bezit van eigen vervoer;

– Je hebt een positieve en cliëntgerichte instelling en denkt in mogelijkheden;

– Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden we je?

– Een salaris in schaal 35 tot 45 van de CAO VVT, afhankelijk van je diploma;

– ORT en reiskostenvergoeding;

– Een leuke werkplek waar je gelijk kan beginnen;

– Laagdrempelig contact met team Operando.

Voor vragen neem je snel en makkelijk contact op met onze recruiters Lisanne of Mariska via info@operando.nl of door te bellen/appen naar 06-86848212.

Zie jij jezelf al door weer en wind rijden? Dan komen we graag met jou in contact! Reageer via de onderstaande button.