Enthousiaste zorgverleners in de gehandicaptenzorg

24 uur per week in de regio Rotterdam

Ben jij op zoek naar uitdaging in jouw werk waarbij geen dag hetzelfde is? Wil jij de beste zorg bieden voor mensen met een beperking en van betekenis zijn voor een ander? Dan is deze vacature wat voor jou.

In de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar alle functies die passen bij de gehandicaptenzorg vanaf mbo-niveau 3. Ben jij een SPW’er, persoonlijk begeleider (specifieke doelgroepen) of verzorgende IG dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?

De zorg wordt geboden aan mensen met milde psychische problematiek en stoornissen in het autistisch spectrum.  De dag begint met het ondersteunen en begeleiden van ADL-zorg. De voorspelbaarheid en duidelijkheid van een vaste structuur is van belang. Je werkt zelfstandig op een groep met een naaste collega op een geschakelde groep.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een kleinschalige woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. In deze woonvorm worden mensen begeleid vanuit een belevings- of een ontwikkelingsgerichte zorg.

Wat kun je verwachten van Operando?

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact hebben wij hoog in het vaandel, juist in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Wat vragen wij van je?

  • Minimaal een MBO-diploma niveau 3 passend bij de gehandicaptenzorg;
  • Lef en vertrouwen in je eigen kunnen en dat van anderen, je bent sensitief, responsief en emotioneel stabiel;
  • Een cliëntgerichte instelling, kan goed samenwerken en denkt in mogelijkheden;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando;
  • Je bent lid van een christelijke geloofsgemeenschap.

Wat bieden wij je?

  • Jouw salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT;
  • Een afwisselende en uitdagende werkplek;
  • Een leuke werkplek met gezellige collega’s;
  • Laagdrempelig contact met je werkgever.

Is dit jouw nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Ilse of Marlène en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-86848212.