Persoonlijk Begeleider Intensieve Zorg

Kesteren – 16 uur per week

Als Persoonlijk Begeleider ziet jouw dag er zo uit

Jij draagt de verantwoordelijkheid voor complexe zorg aan 6 cliënten. Je handelt in acute situaties en zo nodig voer je over de dag heen verpleegtechnische handelingen uit. Naast de zorg, zorg je voor een zinvolle dagbesteding voor de cliënten en heb je regelmatig contact met verschillende disciplines en cliëntvertegenwoordigers.

Waar kom jij te werken?

De woongroep wordt gekenmerkt door een sociaal-emotionele ontwikkeling van 0-2 jaar. De doelgroep bestaat uit 6 oudere cliënten die functioneren op ernstig verstandelijk beperkt niveau. Een veel voorkomend ziektebeeld is dementie. Zij ontvangen zowel begeleiding als verzorging op de woongroep. De cliënten hebben ondersteuning nodig bij algemene dagelijkse levensverrichtingen. Daarnaast is er op de woongroep aandacht voor een betekenisvol dagritme. Dit betekent dat aangesloten wordt bij de individuele cliënt en dat hij of zij ruimte krijgt om nieuwe ervaringen op te doen.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor eventueel een meeloopdagje.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met Christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

Een vakgerichte opleiding op minimaal niveau 4
Bereidheid om in onregelmatige diensten te werken, waaronder nacht- en weekenddiensten.

Dit krijg je er voor terug

€2133 tot €3264 per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT) met daarbij je ORT en reiskosten indien van toepassing
 VOG regelen wij en de kosten nemen wij op onze rekening
 Een laagdrempelig kennismakingsgesprek met Operando onder een genot van een heerlijk bakje koffie (of thee als je niet van koffie houdt)
 Prettige en open communicatie met Operando
 Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten
 Informele intervisies 2x in het jaar als jij er behoefte aan hebt
 Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes.


Geïnteresseerd geraakt? Bel, mail of stuur een whatsappbericht naar Ilse of Marlène en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-8689 0741/ info@operando.nl. En misschien tot snel!


Wat zeggen andere medewerkers over Operando?
Sandra: “Ik vind het heel erg prettig omdat ik kan werken wanneer het mij uitkomt”